Regulile Competitiei

În emisiunea „Mireasă pentru fiul meu’’, telespectatorii pot utiliza două platforme de votare.

Prima, trimițând votul la 1272, număr valabil în toate rețelele de telefonie mobilă, iar a doua prin intermediul internetului accesând site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro.

Prin intermediul internetului, fiecare telespectator are dreptul să voteze, de la o adresă IP, o singură dată în decurs de 24 ore.

Sâmbăta, cu prilejul eliminărilor din cadrul finalelor săptămânale, moderatorul emisiunii explică, înainte de fiecare votare, cum se va desfășura eliminarea, ce fel de nominalizări se vor face, acest lucru fiind reamintit telespectatorilor în cursul emisiunii.

Ca urmare a votului exprimat la fiecare finală săptămânala, concurenții care au obținut, în acea săptămână, cele mai multe voturi, respectiv 1/3 din numărul concurenților aflați în competiție, beneficiază de protecție. Concurenții care sunt protejați de votul telespectatorilor, nu pot fi eliminați sub nicio formă, chiar dacă au fost nominalizați de ceilalți concurenți și își păstrează dreptul de protecție pe întreaga durată a emisiunii respective.

Concurenții fac nominalizările, în camera interviurilor, acordând puncte celor pe care doresc să-i elimine din concurs. Astfel, cei care primesc cele mai multe punte în vederea eliminării, neprotejați de voturile telespectatorilor, sunt votați pentru a pleca sau a rămâne în competiție. Concurentul sau concurenții cu cele mai multe voturi trimise în vederea plecării, sunt eliminați din competiție.